MFP 2019

Magyar Falu Program 2019.

Az  „Orvosi eszköz” című alprogramjának köszönhetően az ajaki Egészségügyi
Központ 2.999.986 forint vissza nem térítendő támogatáshoz, melyet eszközbeszerzésre tudnak majd fordítani. Mind a háziorvos, fogorvos és a védőnők is egyaránt részesülnek a pályázaton elnyert2019-ben Magyar Falu Program keretein belül két pályázatunk is pozitív elbírálásban részesült. összegből, azért hogy a lakosság egészségének megőrzését és gyógyítását minél magasabb színvonalon szolgálhassák.
Az új berendezéseknek köszönhetően modernebb egészségügyi ellátást tudnak majd biztosítani a betegek számára.

Kódszáma: MFP-AEE/2019 
 
„A nemzeti és helyi identitástudat erősítése” című alprogramja keretein belül a Kultúra Háza 22.165.196 forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el tetőfedésre, eszközbeszerzésre, programszervezésre, fejlesztésekre, valamint egy fő kulturális szervező alkalmazására.
Ajak város képviselőtestületének mindig is kiemelkedően fontos volt a színvonalas közösségi élet szervezése. Mind a hagyományok ápolása, mind pedig a szabadidő és a prevenciós programok a település életét színesítik. Rendezvényeinkkel a közösségépítő és megtartó szempontokat figyelembe véve igyekszünk a település minden lakosának szórakozási és kulturális programot kínálni.

Kódszáma: MFP-NH/2019

You are here: Home PÁLYÁZATOK Magyar Falu Program MFP 2019