AJAK VÁROS HONLAPJA

MFP 2019

Magyar Falu Program 2019.

Az  „Orvosi eszköz” című alprogramjának köszönhetően az ajaki Egészségügyi
Központ 2.999.986 forint vissza nem térítendő támogatáshoz, melyet eszközbeszerzésre tudnak majd fordítani. Mind a háziorvos, fogorvos és a védőnők is egyaránt részesülnek a pályázaton elnyert2019-ben Magyar Falu Program keretein belül két pályázatunk is pozitív elbírálásban részesült. összegből, azért hogy a lakosság egészségének megőrzését és gyógyítását minél magasabb színvonalon szolgálhassák.
Az új berendezéseknek köszönhetően modernebb egészségügyi ellátást tudnak majd biztosítani a betegek számára.

Kódszáma: MFP-AEE/2019 
 
„A nemzeti és helyi identitástudat erősítése” című alprogramja keretein belül a Kultúra Háza 22.165.196 forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el tetőfedésre, eszközbeszerzésre, programszervezésre, fejlesztésekre, valamint egy fő kulturális szervező alkalmazására.
Ajak város képviselőtestületének mindig is kiemelkedően fontos volt a színvonalas közösségi élet szervezése. Mind a hagyományok ápolása, mind pedig a szabadidő és a prevenciós programok a település életét színesítik. Rendezvényeinkkel a közösségépítő és megtartó szempontokat figyelembe véve igyekszünk a település minden lakosának szórakozási és kulturális programot kínálni.

Kódszáma: MFP-NH/2019

Ön itt van: Home PÁLYÁZATOK Magyar Falu Program MFP 2019