AJAK VÁROS HONLAPJA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köszöntő

Tisztelt Látogató! Kedves Ajaki Lakosok!

Szeretettel köszöntöm Ajak Város honlapján.

 

Ajak város polgármestereként alapvető célkitűzésem a közösségépítés és a közösségi célok előtérbe helyezése. Ennek érdekében elengedhetetlen a hatékony információ áramlás, így a korábban megújult portállal az Önkormányzat célja az, hogy valamennyi ajaki és minden látogató számára áttekinthető módon hasznos információkkal szolgáljon. Ehhez természetesen elengedhetetlen az Önök észrevétele, és számítok a javaslataikra is!

Hiszem és vallom, hogy egy erős és összetartó közösség működését mindig a benne élő emberek munkája biztosítja. Ők azok, akik hatékonyan tudják gyarapítani és gazdagítani a közös javakat, ezért Ajak Városa szempontjából kiemelten fontos, hogy a ténylegesen tenni akarók támogatásban részesüljenek. Polgármesterként célom az is, hogy MINDENKI jól érezze magát településünkön, valamennyi korosztály számára igazi otthonná váljon ez a Város. Ehhez nélkülözhetetlen az alapvető városi infrastruktúra karbantartása, fejlesztése és bővítése, melynek az Önkormányzat igyekszik eleget tenni. Törekszünk arra is, hogy a településünkön megvalósítandó programokról, fejlesztésekről, beruházásokról naprakész, friss információkkal szolgáljunk.

Bízom benne, kedvet tudunk teremteni ahhoz, hogy a honlapunkra látogatókat személyesen is vendégünkként köszönthessük Városunkban. Hagyományainkat, értékeinket, melyeket ápolunk, védünk és melyekre büszkék vagyunk, remélem Önnel is megismertethetjük! Várjuk a találkozást Városunk rendezvényein, de bármikor örömmel látjuk vendégeinket  településünkön.

Ajak város mindenkié kell, hogy legyen!

 

Tisztelettel:

Dr. Ragány Adrienn

         Ajak Város Polgármestere

Ön itt van: Home VÁROSUNK VÁROSUNKRÓL Köszöntő